HOTELS IN OOSTENDE

Hotels in Oostende Belgie online hotel boeken geen reserveringskosten | Aanbiedingen hotels Oostende

hotelsinoostende.be

The Imperial Hotel Oostende
Hotel The Imperial Oostende
 

Hotel The Imperial
Van Iseghemlaan 76
B-8400 Oostende
Tel.: 0032(0)59 806767
Fax: 0032(0)59 807838
www.hotel-imperial.be

Hotel The Imperial in het hart van Oostende is de ideale plek om te verblijven als u voor zaken of vakantie in deze bruisende stad bent. Het ervaren, vriendelijke, op service gerichte personeel zorgt voor u alsof u de belangrijkste persoon in de wereld bent. U krijgt niet alleen door het voortreffelijke personeel dit koninklijke gevoel, maar ook door de 61 kamers van het hotel, deze zijn zeer comfortabel, smaakvol ingericht en voorzien van alle gemakken. Sommige hebben een waanzinnig uitzicht op zee en een eigen terras. In het hele hotel is gratis draadloos internet.

Na een dagje slenteren of een andere bezigheid kunt u lekker bijkomen in de comfortabele stoelen, bij de open haard, in de elegante lounge.

De “James Ensor” bar is de ideale plek om een drankje te nuttigen, of misschien een romantisch afspraakje te hebben.

Hotel The Imperial is gemakkelijk bereikbaar met de auto, trein (wandelafstand) en vanaf het vliegveld, tegenover het hotel is een ruime publieke parking.

Hotel The Imperial biedt u alles wat u nodig hebt voor een ontspannend en comfortabel verblijf en weet gezelligheid en elegantie feilloos te combineren.

Een geweldige plek voor een uniek verblijf!

Voor meer informatie bel: 0032(0)59 806767. Voor reserveren mail Hotel Imperial.

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands